Skip to main content
Програм је затворен

Програм подршке женском предузетништву у 2021. години

ПРОГРАМ СПРОВОДИ : Општина Темерин- Одељење за привреду и локални економски развој, Национална служба за запошљавање- Филијала Темерин

НАЗИВ ПРОГРАМА : Програм подршке женском предузетништву у 2021. години

ЦИЉНА ГРУПА : Жене предузетнице

ТИП МЕРЕ : Бесповратна средства за развој постојећег бизниса.

ПОЧЕТАК РЕАЛИЗАЦИЈЕ : 2021. година

РОК ЗА ПРИЈАВУ : Када конкурс буде расписан

РОК ЗА ОДЛУЧИВАЊЕ ПО ПРИЈАВАМА : Још није познато

ОПРЕДЕЉЕНА СРЕДСТВА : 1.200.000,00 РСД

МИНИМАЛНИ И МАКСИМАЛНИ ИЗНОС : 120.000,00 РСД

КРАТКИ ОПИС ПРОГРАМА : Увођење програма подршке женском предузетништву је намењено женама које имају пребивалиште на територији општине Темерин и које су основале предузетничке радње.

НАМЕНА ПРОГРАМА : Циљ овог програма је подршка женској популацији- подршка младим женама и женама преко 50 година које нису у могућности да на други начин дођу до неопходних средстава за даљи развој или отварање нових радних места. Трајање програма- једна година (дванаест месеци). Број лица које ће учествовати у програму: минимум 5 лица.

УСЛОВИ : Критеријуми за учешће у програму: Пребивалиште на територији општине Темерин, регистрована предузетничка радња (АПР подаци) на територији општине Темерин. Начин реализације програма: подношење захтева за учешће након објаве јавног позива са комплетном траженом документацијом. Ближи услови ће бити регулисани у јавном позиву. Финансијска подршка у виду једнократне исплате за планирану годину.

ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА : Програм је у припреми и планира се његов старт у 2021. години

КОНТАКТ :
Наташа Глигориевић
natasa.gligorevic@temerin.rs
0628841523