Онлајн догађај за умрежавање компанија из металске, машинске, електро и аутомобилске индустрије – „Умрежавање за будућност: Западни Балкан и Немачка“

 

Европска мрежа предузетништва – Привредна комора Србије и Вањскотрговинска комора Босне и Херцеговине, у сарадњи Коморским инвестиционим форумом Западног Балкана 6 (КИФ ЗБ6), а у оквиру пројекта који се спроводи са Асоцијацијом немачких привредних комора, организује дводневни догађај ( 25. и 26. фебруар 2021. године) за умрежавање компанија из металске, машинске, електро и аутомобилске индустрије.

„Умрежавање за будућност: Западни Балкан и Немачка“ („Linking for the future: Western Balkans and Germany“ – Virtual matchmaking event for metal, machine and automotive industry) је усмерен на повезивање немачких купаца и менаџере ланаца снабдевања са квалификованим произвођачима у аутомобилској, металској и електро индустрији са Западног Балкана како би се пронашли поуздани добављачи производа за производњу делова и компоненти, као и оних који долазе из комплементарних индустрија.

Радни језик догађаја је енглески и на њега се можете пријавити путем следећег линка:

https://wb6-germany-metal-b2b-2020.b2match.io/

Региструјте се већ данас и истражите све могућности за проналажење одговарајућег пословног партнера. Учешће је бесплатно. Регистрација за догађај је отворена до 24. фебруара 2021. године. Термини састанака се бирају у складу са агендом која је приказана на платформи.

Више информација: Привредна комора Србије/Онлајн догађај за умрежавање компанија из металске, машинске, електро и аутомобилске индустрије – „Умрежавање за будућност: Западни Балкан и Немачка“ (pks.rs)