Виртуелни пословни сусрети из сектора грађевинског материјала и грађевинских машина „Изградња 2021“

23-24. фебруар 2021. године

Привредна комора Србије позива на онлајн пословне сусрете „Изградња 2020“ из сектора грађевинског материјала и грађевинских машина, које у оквиру Европске мреже предузетништва, организују Привредна комора Србије и Привредна комора Анкаре 23. и 24. фебруара 2021. године. Учешће на онлajн пословним сусретима ће узети компаније из наведених сектора из следећих земаља: Србије, Турске, Бугарске, Румуније и Мађарске.

Позив је отворен за велике компаније, мала и средња предузећа, јавне институције, удружења, кластере и инвеститоре из следећих области:

Грађевински материјал:

Грађевинске хемикалије: малтери за готове мешавине, ХВАЦ за комерцијалне зграде, грађевински изолациони материјал, добављачи арматура, подне облоге (керамичке плочице, мозаици, дрвени подови), цемент, опека, бетон, мермер, природно и украсно камење, електирчни системи и опрема за зграде, челичне конструкције, бетонска оплата, гипс и гипс картон, боје и лакови.

Грађевинске машине:

Бетонске пумпе, миксери за камионе, кипери, машине за млазни бетон, машине за савијање арматура, машине за сечење арматура, комбиноване машине за арматуру, машине за исправљање арматура, кранови, дизалице, дробилице за камен и сита, мешалице за бетон, машине за бетонски финишер, лифтови и покретне степенице, ровокопачи – утоваривачи, машине за изградњу путева, машине за тунелирање, произвођачи асфалтних постројења.

Учешће на б2б састанцима је бесплатно, а регистрација је отворена до 22. фебруара 2021. године. Регистрација и заказивање састанака врши се   путем платформе:

https://construction-2020.b2match.io/

За додатне информације: Привредна комора Србије/Виртуелни пословни сусрети из сектора грађевинског материјала и грађевинских машина „Изградња 2021“ (pks.rs)