Финансијска подршка

На овој страници представљамо програме финансијске подршке који су намењени онима који планирају да започну сопствено пословање или су привредници у почетној фази развоја.

Start-up програм представља комбинацију кредита и бесповратних средстава кроз који почетници могу да набаве нову или половну опрему неопходну за отпочињање пословања, финансирају текуће одржавање пословног  или производног простора као и да покрију оперативне трошкове.

Иновативни start-up намењен је младим предузећима која развијају технолошку иновацију за којом постоји потреба на тржишту. Програм је осмишљен са намером да подржи опстанак предузећа током критичне фазе истраживања и развоја и омогући развијање пословних капацитета помоћу којих ће своје иновације пласирати на тржиште.

Субвенција за самозапошљавање намењена је незапосленима који се воде на евиденцији Националне службе за запошљавање и имају завршену обуку за започињање сопственог посла.

Пријава за вести на Порталу предузетништва

Пријавите се за наше вести и будите благовремено информисани о новим програмима подршке и новостима из области предузетништва.