Skip to main content
Програм је затворен

EIT Jumpstarter – позив иноваторима у области здравства, агроиндустрије, сировина, енергетике, урбане мобилности и производње

EIT food, највећа и најдинамичнија заједница иновација у храни на свету, расписала је јавни позив EIT Jumpstarter, пред-акцелератор програм намењен иноваторима у области здравства, агроиндустрије, сировина, енергетике, урбане мобилности и производње.

Програм подстиче иновације и предузетништво у централно-источном и јужно-европском региону, валидирајући иновативна решења и повезујући их са потребама индустрије.

EIT Jumpstarter је идеалан за тимове са иновативним пословним идејама који желе да покрену своју компанију.

Уз подршку стручњака, креативне заједнице и јединственог знања, циљ програма је да подржи иноваторе у претварање идеја у посао. Програм им помаже да изграде одржив пословни модел око својих иновативних производа или услуге, и ако се покаже да је пословна идеја одржива, подстиче их да региструју своју компанију. Путем програма, тимови ће моћи да упознају потенцијалне партнере, инвеститоре и компаније које могу произвести њихове производе, бити њихов први купац или тестирати њихов производ.

Више информација можете пронаћи на линку.

Линк за пријаву: https://apply.eitjumpstarter.eu/

Рок за конкурисање је до 26. априла 2024.