Skip to main content
Програм је затворен

Конкурс за StarTech грантове до 50.000 долара и Програм убрзаног развоја

Иноватори у Србији по четврти пут имају прилику да се пријаве на StarTech програм и добију до 50.000 долара бесповратне помоћи. Осим тога, ове године уведен је и конкурс за Програм убрзаног развоја који обухвата обуке и менторство, као и подршку у изради и пласирању материјала који наше иноваторе треба да представе у најбољем светлу потенцијалним инвеститорима, а њихове производе страним тржиштима. Ово укључује и могућност учешћа на догађајима за повезивање стартапа и инвеститора и на међународним сајмовима и изложбама.

Конкурс је део ширег пројекта StarTech компаније Philip Morris, укупно вредног осам милиона евра, који спроводи НАЛЕД уз подршку Владе Србије, а са циљем убрзаног привредног раста и трансформације наше економије у дигиталну, извозно оријентисану и засновану на знању и иновацијама.

Рок за пријаве је 31. мај, а детаљне информације о програму, свим условима и неопходној документацији за учешће, могу да се нађу на сајту www.startech.org.rs. За све додатне информације ту је и Контакт центар на адреси info@startech.org.rs и броју телефона 0800 000020.

Инфо лист – StarTech 2024. 

Презентација о условима конкурса

StarTech – активности и резултати