Skip to main content
Програм је активан

Пројекат „Подршка за иновације“ – расписан конкурс за стартапе и мала и средња предузећа

Савез економиста Србије у сарадњи са NF Innova покреће пројекат „Подршка за иновације“, намењен стартап фирмама и малим и средњим предузећима, чији је циљ да се у наредном периоду одаберу најбољи иновативни пројекти који ће бити представљени на Копаоник бизнис форуму 2025. године.

– На овај начин убрзаће се размена идеја и њихова примена, помоћи ћемо скалирање стартапа, малих и средњих фирми, као и омогућити великим фирмама да брже усвоје и примене вредне иновације, а млади таленти остану у земљи – наводи се на сајту Савеза економиста Србије.

Представници идеја ће објаснити како њихова решења мењају свет, зашто су јединствена и какву вредност доносе, те зашто су њихови тимови прави за развој ових решења. У ужи избор ће ући десет фирми, којима ће потом бити додељени ментори који ће им помоћи да се пласирају на најбољи начин и уђу у финални избор. Пет компанија које прођу финалну селекцију ће добити прилику да своја решења представе јавно на Копаоник бизнис форуму 2025 где ће пословни лидери Србије имати могућност да чују за њих, да боље упознају и разумеју фирме и њихове лидере.

Сви заинтересовани могу да се пријаве у периоду од 3. јуна до 31. августа 2024. године путем линка. Препорука је да презентација садржи максимално пет слајдова.