Skip to main content

Универзитет у Београду учествује у пројекту DanubePeerChains у оквиру којег се имплементирају активности које имају за циљ оснаживање организација, малих и средњих предузећа и предузетника, кроз едукацију и стицање нових вештина из области дигитализације и дигиталне трансформације.

Једна од активности подразумевала је креирање онлајн базе курсева из  области повезаних са дигиталном трансформацијом, као што су људски ресурси, технологија, организациони аспекти, развој валидних пословних прилика, и слично. Развијено је девет курсева са скоро 20 подобласти и 98 едукативних видео снимака.

Курсеви су намењени представницима компанија, организација и институција које желе да интегришу нове индустријске технологије у своје пословање уз минималан ризик, запосленима у компанијама које развијају нове индустријске производе и услуге, али и свима  који желе да науче више о дигитализацији и интегрисању дигиталних решења у пословање.

Курсеви ће помоћи организацијама у процесу дигиталне трансформације и развијању плана за исту, креирању агилног окружења, изградњи организационих мрежа неопходних за решавање сложених изазова трансформације и повећању конкурентности. Целокупна база курсева је потпуно бесплатна, а сви који желе да послушају курсеве могу се регистровати ОВДЕ. Након регистрације добија се потврдни е-маил са креденцијалима за приступ бази.