Skip to main content

На простору бивше Електронске индустрије биће нови модеран бизнис инкубатор који ће бити развојна шанса за Ниш и читав регион, изјавио је министар трговине Томислав Момировић након завршене друге седнице Радне групе за стручну анализу и предлог мера за унапређење пословања Електронске индустрије у Нишу.

Према његовим речима, намера је да се омогући даљи развој пословања на овој локацији чиме се ствара темељ за нову модерну индустријску зону у Нишу.

-Та нова индустријска зона ће бити центар за развој нових предузетничких идеја и подстицање економског раста кроз нове инвестиције и отварање нових радних места на овој локацији. То неће бити само простор за пословање, већ је и извор иновација и прилика за наше младе предузетнике из Ниша да остваре своје пословне визије – рекао је Момировић.

Како је истакао, Ниш је данас модеран град у коме се одвијају радови на проширењу и модернизацији аеродрома, а ускоро крећу и интензивнији радови на изградњи брзе пруге која ће представљати ефикасну везу са целом земљом и регионалним привредним центрима.