Skip to main content

Креатор сте пословног пројекта који желите да унапредите? Дошли сте на идеју која има потенцијал да постане услуга/производ која ће донети позитивне промене и решити неки проблем?

У циљу подршке развоју предузетничке културе и иновација у пословању, Business Intelligence Institute расписује конкурс за пројекат Startup Shower. Пројекат пружа бесповратну финансијску подршку (новчану награду) у бруто износу од 1.000.000 динара, али и подршку кроз пословно, финансијско, правно и менторско саветовање од стране најуспешнијих лидера и експерата у Србији.

Снага пројекта се, поред материјалне и нематеријалне подршке, огледа у персонализованом приступу одабраном пројекту како би се маскимизирали развојни потенцијали пословне идеје или како би постојећи пројекат оснажио.

Циљ пројекта је да се на транспарентан начин изабере иновативна пословна идеја/пројекат ради подстицања предузетништва и иновација. Овим пројектом се примарно жели подржати развој једног правног лица и/или пословне идеје, а секундарно и привредни развој.

Сви заинтересовани за учешће на конкурсу могу се пријавити на званичном сајту пројекта Startup Shower до 3. фебруара 2023.