Skip to main content

Под називом “Свет неограничених могућности у глобалној дигиталној економији”, конференција ће пружити многе практичне и теоријске савете из домена дигиталног пословања. Многобројни предавачи, стручњаци из ИТ-ја, економије, књиговодства, маркетинга, e-commerca и других релевантних сфера пословања, поделиће са гостима своја искуства и примере најбоље праксе који воде ка пословном успеху.

Циљ овог форума је да представи алате, заједнице, компаније и појединце који су успешни у дигиталној економији. Захваљујући њиховом огромном знању стеченом кроз вишегодишње радно искуство, слушаоци ће моћи “из прве руке” да сазнају све о пословању на глобалном тржишту.

Од интернационалних плаћања, најбољих и најисплативијих начина за пословање са међународним клијентима и успешног прилагођавања тржишту које се стално мења, до тема о e-commerca бизнису, фриленсинг пословању и дигиталном маркетингу, само су неке од тема о којима ће бити речи на овој конференцији.

Међу бројним кредибилним предавачима и панелистима, инспирисаће вас приче Недима Шабића (CEO Bigburg и оснивач seoskola.com), Милана Трбојевића (Књишки мољац), Јелене Ђуровић (Payoneer) и Марије Јањушевић (Иницијатива Дигитална Србија), Николе Механџића (Payoneer) и Огњена Вуковића (Four Winds Digital LTD), Jack Thorogood-a (Native Teams), Нане Раденковић (Нова Искра), Владе Таминџије, Андријане Вешовић (Зомбијана), Александра Станића, Луке Вермезовића(Pendulum Ads), Петра Јевтића (Httpool), Косте Андрића (ICT Hub), Горана Бјелице (Seyfor), Ане Брзаковић (Како си на послу), Филипа Корачића (Quantox) и Бланке Супе (Хаос).

Модераторка програма биће Александра Петровски, уз подршку колега који ће модерирати панеле, а то су Данијел Милошевић (Демотивација) и Владимир Станковић (Бизнис Приче). Поред предавања и панела, учесници ће моћи да присуствују и уручењу глобалне Payoneer награде за предузетништво за 2023. у категорији “Услужно пословање године”, затим Б2Б сегменту Форума са Александром Станићем, Топ 1% продавцем на Shopify платформи, а посебан куриозум представљаће организовање тзв. speed dating-a.

Реч је о speed dating активацији на којој ће 30 људи који се пријаве моћи да размене личне и пословне контакте са 30 других људи понаособ, са троминутним смењивањем актера. Поред овог сјајног начина за ширење и успостављање пословних контаката, штандови партнера биће отворени за консултације један на један. Целокупну агенду форума можете погледати овде. Пријавите се већ сада на Payoneer Форум путем овог линка и закорачите у свет неограничених могућности глобалне дигиталне економије. Број места је ограничен.

Извор информације: Нетокрација