Skip to main content

Конкурс за нови, десети циклус националног програма „Покрени се за посао“, који спроводи ЕНЕЦА уз подршку компаније Филип Морис у Србији је отворен од 15. јануара и трајаће до 31. марта 2019. године. Програм има за циљ да подржи покретање и унапређивање малих и породичних предузећа широм Србије који имају добру, иновативну и одрживу пословну идеју.

Сви грађани са одрживим и креативним предузетничким идејама које се заснивају на неким од принципа одрживог развоја као што су друштвено-одговорно пословање, коришћење обновљивих извора енергије, енергетска ефикасност, заштита и очување животне средине имају могућност да се пријаве на конкурс путем сајта www.pokrenisezaposao.rs.

Програм „Покрени се за посао“ пружа:

  • донацију у виду опреме, лиценци или сертификата, стандардизације и оптимизације неопходне за покретање или унапређење бизниса, у вредности до 1.000.000 динара, уз обавезно финансијско учешће у износу од 20 одсто вредности гранта;
  • пословне и стручне обуке;
  • сталну саветодавну и менторску помоћ.

Фокус овогодишњег циклуса је на пружању подршке иновативним малим бизнисима који могу да направе разлику. Зато, ако верујете да је ваша идеја јединствена – ово је права прилика да је реализујете!

Детаљније информације о конкурсу, начину пријављивања, као и сам бизнис план за конкурс можете пронаћи на сајту програма: www.pokrenisezaposao.rs.