Skip to main content

Оснивач и власник компаније Лагуна Дејан Папић добитник је престижног признања ЕY Предузетник године 2018, које међународна ревизорско – консултантска компанија Ернст&Yоунг (ЕY) додељује већ седму годину за редом.

Као носилац признања Папић ће представљати Србију на избору за Светског ЕY Предузетника године које ће се одржати у јуну ове године у Монте Карлу.

Поред главне награде, признање је уручено и власнику компаније Конструктор група Огњену Кисину за брзорастућег предузетника године, док су награду за иновативног предузетника године добили Иван Бјелајац и Малиша Пушоња испред компаније МВП Њорксхоп.
Министарство привреде је подржало програм ЕY Предузетник године. Реч је о најпрестижнијој светској награди за достигнућа у предузетничком бизнису. Програм се разликује по томе што промовише предузетнички дух и иницијативу, и својеврсно је признање онима који су постигли успех вођени сопственом визијом, лидерством и иновативношћу.

Као прва и једина глобална награда овог типа, ЕY Предузетник године спроводи се на регионалном, националном и глобалном нивоу у готово 60 земаља.