Skip to main content

Привредна комора Србије (ПКС) кроз чланство у Коморском инвестиционом форуму Западног Балкана (КИФ ЗБ6), подржава Регионални челенџ фонд од оснивања (РЧФ). То је финансијски инструмент намењен повећању запошљивости младих и конкурентности предузећа на Западном Балкану, кроз финансирање инвестиција у одабране пројекте дуалног или кооперативног образовања, које партнерски спроводе институције за стручно образовање и обуку, и компаније.

У наредне четири године, РЧФ предвиђа велики број набавки. Компаније које нуде грађевинске радове, набавку опреме и материјала за програме стручног оспособљавања у различитим привредним секторима, као и услуге, могу се информисати више о отвореним тендерима на страници.

Сви заинтересовани имају могућност  да се унапред региструју и редовно добијају информације о позивима за достављање понуда и тендерима за које су заинтересовани. Попуњавањем кратког онлајн обрасца, можете се уписати у списак добављача РЧФ-а и сагласити да добијате редовне информације о позивима релевантним за пословање.

РЧФ финансирају немачко Савезно министарство за економску сарадњу и развој (BMZ), које је за РЧФ обезбедило 64,43 милиона евра, и Влада Швајцарске, коју представља Швајцарска агенција за развој и сарадњу (SDC) и која је суфинансирала додатних 9,7 милиона швајцарских франака. Средства су поверена Немачкој развојној банци (KfW), а пројекат имплементира КИФ ЗБ6, заједничка иницијатива привредних комора региона.

Линк ка формулару за предрегистрацију: https://rcf-wb6.org/preregistration-of-suppliers-form/

Извор: сајт ПКС