Skip to main content

Кластер “FACTS” честитао је својим чланицама на додељеним признањима у 2019. години и пожелео им још пуно награда, успешно пословање и развој брендова.

Како наводе из тог удружења, две чланице кластера добитнице су признања “Мој избор 2019″ , које се додељује искључиво на основу гласова потрошача. У категорији обућа, одећа и производи од текстила награда за 2018. годину уручена је компанији “PS Fashion”, док је компанија „Tiffani Productions“ добитник признања за најбољи домаћи бренд по мишљењу потрошача који су гласали путем интернета.

Из Кластера “FACTS” указују и да је Модна кућа ЛУНА ове године награђена Повељом “28. април” коју додељује Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања – Управа за безбедност и здравље на раду. Награду су добили за освојено друго место у категорији до 250 запослених за посебан допринос и афирмацију безбедности и здравља на раду за 2018. годину.

Међу компанијама које су постигле успех је и Јасмил , односно бранд “Extreme Intimo” који је добитник Дизни награде „Product launch of the year“ и то, како се наводи, за свој страствен и посвећен рад у оживљавању Дизни ликова.