Skip to main content

Sektor preduzetništva Privredne komore Srbije (PKS)  posetom Kruševcu nastavio  je realizaciju projekta Karavan ženskog preduzetništva  “Na kafi sa preduzetnicama”  sa ciljem da se podrže mali biznisi koje vode žene, kao i da se u direktnoj komunikaciji sa preduzetnicama razmotre izazovi u poslovanju i mogućnosti podrške.

Zbog velikog interesovanja, projekat će biti proširen i realizovan u Čačku, na Zlatiboru, Nišu, Valjevu, Jagodini i mnogim drugim gradovima i opštinama Srbije.

“U Kruševcu smo razgovarali sa preduzetnicama, u okviru karavana ženskog preduzetništva, a održan je sastanak sa Ivanom Manojlovićem, gradonačelnikom Kruševca, na kome je dogovoreno aktivno učešće Sektora preduzetništva na predstojećem sajmu socijalnog preduzetništva u Kruševcu”, istakla je Branislava Simanić, direktorka Sektora preduzetništva PKS.

Cilj projekata Karavan ženskog preduzetništva “Na kafi sa preduzetnicama” je da se podrže mali biznisi koje vode žene, kao i da se u direktnoj komunikaciji sa preduzetnicama razmotre izazovi u poslovanju i mogućnosti podrške, izjavila je Branislava Simanić.

Na događaju su se obratili Ivan Manojlović, gradonačelik Kruševca; Branislava Simanić, direktor Sektora preduzetništva PKS; Maja Marković, v.d. direktor PKS- RPK Kruševac; Suzana Perić, modna kreatorka; Tijana Prica, novinar i komunikolog; Ivana Korab, vlasnica više biznisa i dr Iva Ćirović, dentalna i antiejdžing medicina.

Izvor: sajt PKS