Skip to main content

Сектор предузетништва Привредне коморе Србије (ПКС)  посетом Крушевцу наставио  је реализацију пројекта Караван женског предузетништва  “На кафи са предузетницама”  са циљем да се подрже мали бизниси које воде жене, као и да се у директној комуникацији са предузетницама размотре изазови у пословању и могућности подршке.

Због великог интересовања, пројекат ће бити проширен и реализован у Чачку, на Златибору, Нишу, Ваљеву, Јагодини и многим другим градовима и општинама Србије.

“У Крушевцу смо разговарали са предузетницама, у оквиру каравана женског предузетништва, а одржан је састанак са Иваном Манојловићем, градоначелником Крушевца, на коме је договорено активно учешће Сектора предузетништва на предстојећем сајму социјалног предузетништва у Крушевцу”, истакла је Бранислава Симанић, директорка Сектора предузетништва ПКС.

Циљ пројеката Караван женског предузетништва “На кафи са предузетницама” је да се подрже мали бизниси које воде жене, као и да се у директној комуникацији са предузетницама размотре изазови у пословању и могућности подршке, изјавила је Бранислава Симанић.

На догађају су се обратили Иван Манојловић, градоначелик Крушевца; Бранислава Симанић, директор Сектора предузетништва ПКС; Маја Марковић, в.д. директор ПКС- РПК Крушевац; Сузана Перић, модна креаторка; Тијана Прица, новинар и комуниколог; Ивана Кораб, власница више бизниса и др Ива Ћировић, дентална и антиејџинг медицина.

Извор: сајт ПКС