Skip to main content

Предузетнице из прехрамбене индустрије до 3. октобра могу да се пријаве на конкурс у оквиру пројекта WEXPORT FOOD (Жене у извозу хране), како би се њихови производи нашли на америчком тржишту путем платформи Амазон и Вoлмарт.

Ову прилику добиће 11 женских компанија чији ће селектовани производи бити улистани на електронске платформе за продају хране.

На конкурс се могу пријавити жене које су оснивачи, власници или се налазе на руководећој позицији у компанији која се бави производњом  иновативних, органских, високо-квалитетних или премијум прехрамбених производа са роком трајања 12+ месеци. Они који буду изабрани добиће комплетну подршку у припреми и реализацији извоза, продаји у САД кроз позиционирање и пласман у онлајн каналима, укључујући: менторску подршку приликом припреме за извоз и испуњавања свих регулатива и услова, организацију шпедиције и транспорта, редизајн етикете, улиставање на онлајн платформе за продају хране, промоцију производа кроз посебно креиране и спонзорисане дигиталне кампање на америчком тржишту  и директну промоцију ка купцима на тржишту САД.

Пријава се врши искључиво електронским путем попуњавањем пријаве доступне ОВДЕ.

За све детаљније информације у вези са конкурсом и активношћу “Подршка електронској продаји у САД за жене предузетнице у прехрамбеној индустрији са Западног Балкана” можете да пошаљете маил на wexportfood@fillyfoods.com.