Skip to main content

Privredna komora Srbije u saradnji sa Trgovinskim odeljenjem ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu organizuje seriju besplatnih seminara posvećenih franžiznom poslovanju.

Jednodnevni seminari „Otkrijte snagu franšiznog poslovanja  – Ključ uspeha je u vašim rukama“ održaće se  10. i 24. aprila u Privrednoj komori Srbije sa početkom u 11 časova, dok će dva seminara biti održana u maju, i to u Kruševcu 15. maja i u Novom Sadu 29. maja.

Učesnici seminara će biti upoznati sa svim aspektima ovog vida poslovanja, u cilju prepoznavanja franšize kao jednog od glavnih ključeva za uspeh u preduzetništvu. Neke od najvažnijih tema jesu prednosti i mogućnosti prilikom kupovine franšize, zašto je franšiza garant uspeha, mogućnosti za proširenje putem franšizinga…

Seminari su namenjeni svima koji žele da saznaju više o ovom vidu poslovanja: nezaposlenima, preduzetnicima početnicima, preduzetnicima koji su zainteresovani za nova ulaganja i/ili započinju svoje poslovanje, preduzetnicima koji žele da prošire i transformišu svoje poslovanje, pravnim licima koja su zainteresovana za rast i razvoj svog poslovanja putem franšize, institucijama koje su franšizno poslovanje prepoznale kao jak agregat zapošljavanja, konsultantima u malom preduzetništvu, kao i bankama koje prate trendove u preduzetništvu i prilagođavaju se potrebama svojih klijenata.

Prijave se obavljaju putem linka, a kontakt za dodatne informacije je tel 066/875-0621 ili putem mejla: kristina.milakovic@pks.rs i marica.vidanovic@pks.rs.

Izvor: sajt PKS