Skip to main content

Привредна комора Србије у сарадњи са Трговинским одељењем амбасаде Сједињених Америчких Држава у Београду организује серију бесплатних семинара посвећених франжизном пословању.

Једнодневни семинари „Откријте снагу франшизног пословања  – Кључ успеха је у вашим рукама“ одржаће се  10. и 24. априла у Привредној комори Србије са почетком у 11 часова, док ће два семинара бити одржана у мају, и то у Крушевцу 15. маја и у Новом Саду 29. маја.

Учесници семинара ће бити упознати са свим аспектима овог вида пословања, у циљу препознавања франшизе као једног од главних кључева за успех у предузетништву. Неке од најважнијих тема јесу предности и могућности приликом куповине франшизе, зашто је франшиза гарант успеха, могућности за проширење путем франшизинга…

Семинари су намењени свима који желе да сазнају више о овом виду пословања: незапосленима, предузетницима почетницима, предузетницима који су заинтересовани за нова улагања и/или започињу своје пословање, предузетницима који желе да прошире и трансформишу своје пословање, правним лицима која су заинтересована за раст и развој свог пословања путем франшизе, институцијама које су франшизно пословање препознале као јак агрегат запошљавања, консултантима у малом предузетништву, као и банкама које прате трендове у предузетништву и прилагођавају се потребама својих клијената.

Пријаве се обављају путем линка, а контакт за додатне информације је тел 066/875-0621 или путем мејла: kristina.milakovic@pks.rs и marica.vidanovic@pks.rs.

Извор: сајт ПКС