Skip to main content

Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем међународном сајму прехрамбене индустрије GULFOOD, који ће се одржати у Дубаију (Уједињени Арапски Емирати) од 20. до 24. фебруара 2023. године.

На сајму GULFOOD 2023, српске компаније из прехрамбеног сектора представиће своје производне програме у једној од главних хала Trade Centre Arena & Sheikh Saeed Halls, на националном штанду Србије. Наступ на међународном сајму омогућава излагачима да представе своје производе и пласирају их на нова тржишта, као и да поспеше постојеће и стекну нове пословне контакте.

GULFOOD је једна од највећих и најзначајнијих специјализованих изложби прехрамбене индустрије у УАЕ и региону Голфа, у оквиру које се организују сусрети произвођача/извозника и дистрибутера и представника водећих малопродајних ланаца. Сајам годишње га посети преко 70.000 посетилаца из око 160 земаља који имају прилику да се упознају са производним програмом 2.600 излагача у 8 сектора.

Трошкове закупа простора и изградње штанда сносе организатори, док излагачи сносе трошкове партиципације за учешће излагача у трошковима наступа на сајму у оквиру националног штанда у износу од 2.500,00 евра. Излагачи самостално организују и сносе трошкове пута, смештаја и транспорта експоната.

Право на учешће на овом сајму у оквиру националног штанда имају привредна друштва и предузетници регистровани у Србији који се баве производњом прехрамбених производа.

Пријаве се шаљу до 30. новембра у 16 часова.

Више информација можете наћи ОВДЕ.