Skip to main content

У оквиру пројекта ITC Mind- Иновативни и технолошки центар за металску индустрију, Војводина Метал Кластер са партнерима SzSzC Deri Miksa из Сегедина и Едукативни тренинг центар из Новог Сада, 22. септембра организује онлине Б2Б састанке између малих и средњих предузећа из металне индустрије.

Развојна агенција Србије, као један од партнера, позива све заинтересоване компаније да се региструју и учествују у овим пословним сусретима.
Подршку у реализацији догађаја је пружила Европска мрежа предзетништва (EEN).

Пословни сусрети намењени су компанијама у металском сектору и компанијама које уско сарађују са њима, великим компанијама, малим и средњим предузећима и предузетницима, иноваторима, проналазачима, научним и развојним институцијама.
Догађај је отворен и за повезане секторе, представнике европских и националних институција, банке, Иновационе фондове, осигуравајућа друштва, пословне анђеле…

Компаније које се региструју имаће могућност да одаберу партнере за разговор у складу са својим пословним интересима и унапред добију списак заказаних састанака. Предвиђено је да састанци трају по 25 минута.
Састанци ће окупити учеснике из Србије , Мађарске, Румуније, Чешке, БиХ, Македоније, Црне Горе, Хрватске, Словеније, Аустрије,Немачке,Француске,Шпаније, Турске и других земаља Европе.

Пријаве за Б2Б сусрете врше се путем линка: https://itcmindb2b.talkb2b.net/

• 25.08. – 20.09.2020. – Онлине регистрација
• 6 – 20.09.2020. – Заказивање Онлине састанака
• 22.09.2020. – Онлине састанци
• 15 – 23.09. – Промотивне презентације иновација и резултата пројекта