Skip to main content

ТуристАгент је нови софтвер за туристичке агенције који смањује време утрошено на бирократију и обухвата целокупно пословање туристичке агенције. Служи као база података свих путника, продатих појединачних и групних аранжмана, било као организатора или посредника.

Дугогодишњи туристички радници, Армин Гицић и Харис Зеновић, оснивачи стартапа Tourism Software Solutions, осмислили су поменути софтвер превенствено из сопствене потребе да смање време које су свакодневно проводили бавећи се бирократијом. Тако су креирали апликацију која аутоматизује процесе у туризму.

ТуристАгент је први потпуни софтвер за туристичке агенције. У њему је аутоматизовано баш све: креирање и слање најаве, примање уплата, фискални рачуни, креирање ваучера, уговора, унос у књигу евиденције, дневни пазар, пресек смене, анкетирање путника након путовања, уношење у ЦИС и еТуристу. Поред тога ТуристАгент има невероватну статистику и јасан приказ рада агенције. Софтвер помаже и код организације продаје у наредном периоду, што доводи до повећања зараде.

Једноставност је оно што још карактерише ТуристАгент софтвер. Процес креирања услуге у ТуристАгенту је осмишљен и креиран на начин да не захтева напредна знања и вештине у коришћењу компјутера, нити изискује посебну опрему.

Швајцарска је кроз програм Rising Starts пре три месеца препознала и наградила рад и идеју овог стартапа.

У току је тестирање и развој ТуристАгент 2.0 верзије, чији ће демо бити спреман почетком јула. Свако ко је заинтересован може да се пријави за бесплатну пробу софтвера, у трајању од неколико месеци.

Извор: еКапија