Skip to main content

Уколико сте произвођач или извозник свежег воћа и поврћа из региона и желите да сазнате више о извозним могућностима и пласману на глобално значајном и брзо растућем тржишту Блиског истока, позивамо Вас на вебинар “Водич за извоз свежег воћа и поврћа на тржиште Блиског истока – Уједињени Арапски Емирати и Саудијска Арабија”, који ће се одржати у уторак, 12. априла 2022. године, од 12:00 до 13:30 часова, на Зоом платформи.

Експерти из области извоза и пласмана на тржиште Блиског истока ће на овом панелу пружити учесницима све актуелне информације у вези тржишта хране у Уједињеним Арапским Емиратима и Саудијској Арабији, трендовима, перспективама онлине продаје, корисне савете за дизајн малопродајног паковања али и упознати са кључним корацима у процесу извоза свежег воћа и поврћа. По завршетку излагања, учесници ће имати прилику да поставе питања и покрену дискусију са говорницима о свим изазовима и недоумицама које имају приликом планирања извоза воћа и поврћа на ово тржиште.

Регистрација за догађај је бесплатна.

Региструјте се за учествовање на радионици путем следећег линка: https://fao.zoom.us/meeting/register/tJItc-CoqjgvHtRZwaKahbOBplFzhmsxDXKS

Након регистрације добићете мејл са потврдом пријаве и линком за укључивање на радионицу.

Рок за регистрацију за вебинар је 11. април 2022.

Питања за говорнике можете да поставите пре почетка вебинара путем е-маила dragana.krunic@ras.gov.rs

Агенду можете преузети овде.

Језици који се користе на вебинару:

Енглески и српски (обезбеђен симултани превод).

Време и место одржавања:  Уторак, 12. април 2022,

 12:00-13:30 часова, Зоом платформа.

Вебинар се организује у оквиру пројекта Организације за храну и пољопривреду Уједињених нација (ФАО) и Европске банке за обнову и развој (ЕБРД) под називом “Подршка диверзификацији извоза пољопривредног и прехрамбеног сектора Западног Балкана и Источне Европе”, који је усмерен ка пружању подршке домаћим компанијама у приступу новим тржиштима и јачању конкурентности пољопривредног и прехрамбеног сектора. У оквиру пројекта је израђен и електронски водич усмерен ка унапређењу едукације и информисаности извозника свежег воćа и поврćа о трžиšту Блиског истока.