Skip to main content

Privredna komora Srbije (PKS) kroz članstvo u Komorskom investicionom forumu Zapadnog Balkana (KIF ZB6), podržava Regionalni čelendž fond od osnivanja (RČF). To je finansijski instrument namenjen povećanju zapošljivosti mladih i konkurentnosti preduzeća na Zapadnom Balkanu, kroz finansiranje investicija u odabrane projekte dualnog ili kooperativnog obrazovanja, koje partnerski sprovode institucije za stručno obrazovanje i obuku, i kompanije.

U naredne četiri godine, RČF predviđa veliki broj nabavki. Kompanije koje nude građevinske radove, nabavku opreme i materijala za programe stručnog osposobljavanja u različitim privrednim sektorima, kao i usluge, mogu se informisati više o otvorenim tenderima na stranici.

Svi zainteresovani imaju mogućnost  da se unapred registruju i redovno dobijaju informacije o pozivima za dostavljanje ponuda i tenderima za koje su zainteresovani. Popunjavanjem kratkog onlajn obrasca, možete se upisati u spisak dobavljača RČF-a i saglasiti da dobijate redovne informacije o pozivima relevantnim za poslovanje.

RČF finansiraju nemačko Savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ), koje je za RČF obezbedilo 64,43 miliona evra, i Vlada Švajcarske, koju predstavlja Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC) i koja je sufinansirala dodatnih 9,7 miliona švajcarskih franaka. Sredstva su poverena Nemačkoj razvojnoj banci (KfW), a projekat implementira KIF ZB6, zajednička inicijativa privrednih komora regiona.

Link ka formularu za predregistraciju: https://rcf-wb6.org/preregistration-of-suppliers-form/

Izvor: sajt PKS