Skip to main content

Развојна агенције Србије, као део Европске мреже предузетништва, подржава бесплатне виртуелне пословне сусрете у модној индустрији – Torino Fashionmatch 2020 – Virtual  који се одржавају од 5. до 8. октобра 2020. године и позива заинтересоване да се пријаве за учешће на овом догађају.

Ови пословни сусрети намењени су модним дизајнерима/стилистима, модним брендовима/произвођачима одеће, произвођачима текстила и модних детаља, продавцима/дистрибутерима, платформама за е-продају, ПР агенцијама/консултантима, као и универзитетима/институцијама за истраживања и развој. 

Догађај је прилика за проналажење новог пословног партнера, купца или дистрибутера у овој индустрији.

Регистрација за пословне сусрете Torino Fashionmatch 2020 – Virtual је бесплатна и врши се путем линка: https://torino-fashionmatch-2020.b2match.io/

Пријаве су отворене до 30. септембра 2020. године.

Torino Fashionmatch 2020 – Virtual су пословни сусрети који се одржавају у оквиру петог по реду модног догађаја Torino Fashion Week 2020 Digital. Због пандемије вируса Covid- 19, Торино недеља моде овог пута биће одржана дигитално, од 3. до 9. октобра ове године.

У фокусу овог модног догађаја су млади модни дизајнери, мала и средња предузећа из модне индустрије, нови брендови који желе бити примећени, а теже одрживости и квалитету. Модне ревије, у оквиру овог догађаја, биће емитоване у директном преносу заједно са интервјуима дизајнера, одржавањем различитих вебинара и пружањем услуга е-трговине.

Више информација о овом модном догађају можете наћи на линку: https://torino-fashionmatch-2020.b2match.io/page-3101