Skip to main content

Razvojna agencija Srbije raspisala je Drugi javni poziv za Program podrške privrednim društvima za ulazak u lance dobavljača.

Program ima za cilj podršku privrednim društvima u proizvodnim delatnostima da kroz unapređenje svojih poslovnih performansi ispune uslove da postanu dobavljači multinacionalnih kompanija(MNK).

Programom se sufinansiraju aktivnosti Korisnika koje se odnose na unapređenje poslovnih performansi koje su u skladu sa potrebama uspostavljanja saradnje ili preporukama MNK. Bespovratna sredstva koja se odobravaju u skladu sa Programom mogu se dodeliti u vezi realizacije projektnih aktivnosti, odnosno mera intervencija koje se odnose na ulaganje u materijalnu imovinu i/ili konsultantsku podršku.

Programom će se sufinansirati kupovina proizvodne opreme, unapređenje proizvodnih hala, kupovina i instalacija opreme za automatizaciju postojećih proizvodnih procesa, kao i konsultantska podrška.

Više informacija:

https://ras.gov.rs/drugi-javni-poziv-za-ucesce-u-programu-podrske-privrednim-drustvima-za-ulazak-u-lance-dobavljaca-multinacionalnih-kompanija-u-2020-godini